Çaldıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Lojman: 14 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Müdürü Hayrullah KAYA

WEB - https://caldiraneml.meb.k12.tr

Adres - ŞEHİT JANDARMA BİNBAŞI KIVANÇ CESUR MAH. VAN DOĞUBAYAZIT 1. CAD. ÇALDIRAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 4 ÇALDIRAN / VAN

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Doğubeyazıt Yolu 3. Km. Kışla Mah. Çaldıran VAN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 110 km. ilçe merkezine ise 5 km. uzaklıktadır.